fredag 9 november 2012

våran klass är värst

våra lärare i min klass tycker vi är jätte stökiga så då har de infört några "regler" vi måste ställa oss i led innan lektionen så de kan kolla att vi har med oss allt material. här är en bild på himlen när det regnar.

behöver tips

hej jag vill veta vad ni tycker om min blogg för jag tror att ni inte bryr er när jag ber er att rösta är det två som har röstat men alla andra då. jag behöver er snälla rösta och kommentera vad jag ska skriva om och vad ni tycker om min blogg. men jag vill ha er hjälp att förbättra bloggen vi ses sen // tacksam Frida

måndag 5 november 2012

Smör, Bjuda på sig själv och PROV!!!!!!

Det börjar bli gammalt att skriva hej i börja så vad vill du att jag ska börja med. Dagens roliga replik är av Agnes Larsson ägaren av bloggen: http://lifebyagnes.blogspot.se/      den är bara lite kul för att jag är ju laktos och det hon sa var Frida tål du smör Jag ville svara nej men jag tål att smöra. (inte kul alls eller hur)I går kom jag på att det var prov idag fick värsta panik men orkade inte plugga så jag gick och sov. Idag har jag gjort provet det var om hörsel på fysiken men jag svarade på alla utom två för det hade jag aldrig hört något om. Nu ska jag visa hur lång tid det tar mellan varje bokstav jag skriver: jag het er f rida ja g bor i e n s må stad. så nu ska jag bjuda på mina fula miner bara för att. Juste jag är med på första sidan i skolkatalogen kolla själv.